Kratak opis delatnosti

Kompanija ISCO d.o.o., je osnovana 1992.godine u Zrenjaninu. Naše usluge obuhvataju širok spektar delatnosti kao što su inženjering, konsalting, spoljna trgovina, špedicija, medjunarodni transport i skladištenje, a sve u cilju pružanja što kompletnije usluge našim klijentima. Jedan od najznačajnijih preduslova našeg uspešnog rada i poslovanja na domaćem i stranom tržištu, jeste uvodjenje sistema kvaliteta i intenzivno praćenje normativa zemalja Evropske Unije.

U okviru našeg transportno logističkog centra nudimo i mogućnost rentiranja radi postavljanja proizvodnje ili skladištenja robe, zajedno sa uslugama transporta, carinjenja, logističkim uslugama i magacinskom manipulacijom. Na raspolaganju imamo slobodnih oko 1500m², velike čvrstine poda za potrebe proizvodnje sa mogućnošću proširenja i sa kompletnom infrastrukturom i obezbeđenim carinskim kamionskim terminalom.

Vrlo je bitno da napomenemo naše veliko iskustvo u saradnji sa stranim kompanijama koje žele da presele proizvodnju u Srbiju, pružanjem kompletne usluge od usluga inženjeringa koje se odnose na građevinske radove, mašinske instalacije, elektro instalacije i dr., kao i mogućnost inženjering usluge po principu ključ u ruke, zatim besplatnih konsalting usluga, do usluga organizacije transporta vangabaritnih tereta i pribavljanja svih potrebnih dozvola po pitanjima, uvoza opreme, proizvođačkih normative i planiranja obima proizvodnje.

Od 2011. kompanija ISCO doo je i zvanični zastupnik, za Srbiju i region, kompanije Aircalo France koja se bavi proizvodnjom grejne i rashladne tehnike.

ISCO doo se specijalizovao za brz i kvalitetan zbirni transport kompjuterske, tehničke opreme, robe visokih vrednosti i ostale, koristeći najsavremeniju opremu i tehnologiju na polju ove delatnosti. Tradicija uspešnog poslovanja na polju međunarodnog transporta, duga skoro dve decenije, najbolji je pokazatelj ekspeditivnosti i kvaliteta usluge kojom raspolažemo.

U našoj kompaniji je od 2010. god. implementiran Sistem menadžmenta kvalitetom odobren od strane Vojne kontrole kvaliteta, Ministarstva odbrane RS.